Hello Smile

Najčešća pitanja i odgovori

Opšta pitanja

 • Mi verujemo da korišćenje našeg produkta treba da predstavlja zadovoljstvo isto onoliko koliko i rezultat. Unapređena HelloSmile olovka sadrži dvostruki sistem delovanja, omogućava higijenski način upotrebe, savršeno doziranje seruma za izbeljivanje prilikom svake pojedinačne upotrebe kao i lako nanošenje seruma na sve vidljive oblasti Vašeg osmeha.

  Koristimo isključivo prirodne sastojke u cilju da održimo Vaše zube ne samo beljim, već i zdravijim. Time se postiže zaštita Vaših zuba, jačanje gleđi i smanjenje naslaga.

 • Apsolutno sve!

  Počevši od ambalaže produkta, dizajna same olovke i nove poboljšane formule. Uložili smo dosta vremena, truda i znanja kako bismo Vam predstavili savršen produkt koji će ispuniti sva Vaša očekivanja!

 • Hello Smile olovka će trajati i kod najzahtevnijih korisnika 4-6 nedelja svakodnevnog korišćenja.

 • Primetna razlika se vidi nakon 1-4 dana, zavisno od trenutne beline Vaših zuba. Klinički je dokazano da unapređena HelloSmile olovka ima takvo dejstvo na Vaše zube da ih može izbeliti i do osam nijansi. Jednom izbeljeni, Vaši zubi će zadržati belinu sve dok redovno odrzavate higijenu Vaših zuba.

Korišćenje

 • Naša olovka bez peroksida je baš laka za upotrebu. Aktivira se tako što skinete poklopac a onda mehanizam na dnu okrećete dok se gel ne pojavi na četkici. I naravno, operite zube pre korišćenja. Poželjno bi bilo da maramicom obrišete zube kako bi bili potpuno suvi. Posle, nanesite tanak sloj gela na sve zube i držite usne razdvojene 1-2 minuta kako gel ne bi skliznuo. Ako vam ovaj način predstavlja problem, probajte da opustite usne i nekoliko minuta dišite kroz zube kako bi se brže osušio gel. 20 minuta nemojte ništa da jedete ili pijete, a posle jednostavno isperite usta vodom.

 • Proizvod treba koristiti jednom dnevno.

 • Ne budite zabrinuti, to je normalno. Naša formula sadrži agense koji čiste i jačaju Vaše zube, tako da kada dođe u kontakt sa bakterijama, gel će početi da penuša.

 • Ne budite zabrinuti, progutani gel Vam neće izazvati nikakve negativne efekte po Vaše zdravlje i organizam.

 • Naravno. Naša nova poboljšana formula sadrži isključivo bezopasne sastojke koji neće naškoditi Vašim zubima ili zubnoj gleđi. Klinički je ispitana i odobrena.

Plaćanje

 • Naručivanje se vrši preko naše online prodavnice ili telefonom. Vašu narudzbinu ćete platiti pouzećem (tek kad Vam kurir dostavi paket na Vašu adresu) u Vašoj valuti (u valuti Vaše zemlje). U Hrvatskoj je isključivo platnim karticama.

 • Cene na sajtu su u evrima, za kupce u Republici Srbiji primenjuju se cene u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan slanja paketa. Cena poštarine za SRB, MNE, CRO i BiH je 2.20eur, a za ostatak sveta dostava se naplaćuje 8 eura.

Isporuka

 • Srbija

  Zagarantovani rok isporuke od trenutka porudžbine je 24 časa ukoliko poručite radnim danom do 16h. Ukoliko poručite radnim danom posle 16h rok isporuke je 48 časova. Sve narudžbine primljene u subotu i nedelju, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene u utorak. Pozvaće Vas kurir pre nego što Vam dostavi paket na kućnu adresu.

  Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora

  Zagarantovani rok isporuke je od 1 do 3 radna dana. Bićete obavešteni oko isporuke paketa.

Adresa

„SMILEON TEETH“ DOO

Bulevar Mihaila Pupina 10ž/353
11000 Beograd
Republika Srbija